string(16) "wittenburg-group"

We compound
what others
do not compound

Vacancies

PRODUCTIEMEDEWERKER –  Proeffabriek –  Zeewolde, The Netherlands

Dutch: Je bereidt producties voor en produceert ontwikkelproducten en kleine commerciële orders op zowel enkelschroefs- als dubbelschroefs-extruders. Je optimaliseert de extrudercondities om tot een goede kwaliteit van onze producten te komen. Tevens ondersteun je de afdeling R&D door het zo snel mogelijk produceren, testen en verzenden van proefmonsters (granulaat) naar klanten. Kun jij dit onder de knie krijgen? Solliciteer dan bij Wittenburg!


PRODUCTIEMEDEWERKER –  OPERATOR 3 ploegen dienst –  Zeewolde, The Netherlands

Dutch: Je doet kleurcontroles, beoordeeld het materiaal op vervuiling e.d. bij het opstarten en door de hele productie heen. Je kan goed in teamverband met je collega’s overweg, de ploegovername doe je goed en accuraat en je moet bereid zijn om cursussen op vakgebied of veiligheidsgebied te gaan volgen. Ben jij dit? Solliciteer dan bij Wittenburg!


TECHNICAL SERVICE ASSISTENT PLASTICS / R&D ENGINEER KUNSTSTOFFEN  – Etten-Leur, The Netherlands

Dutch: Als R&D Engineer assisteer je de Research & Development afdeling in de ontwikkeling van innovatieve Engineering Plastics voor nieuwe en bestaande toepassingen.


PRODUCTION MANAGER – China Factory

You will be leading the production operations and contributing to the growth of the company.


TECHNICAL SALES MANAGER – Engineering plastics – China

Realization of sales in new markets and at new accounts. Contributing to the realization of the growth targets of the Wittenburg group.